De Renovatieplanner Formulieren

Met Formulieren in de Renovatieplanner digitaliseer makkelijk je eigen documenten. De data wordt veilig opgeslagen in de cloud. Hierdoor is deze altijd beschikbaar en door de slimme output mogelijkheden maak je eevoudig rapportages. Daarbij is de data ook van JOU! Via onze API kun je alle opgenomen data ook rechtstreeks ophalen. Het wonigndossier toont je alle informatie overzichtelijk per woning en toont naast alle data uit formulieren ook alle sociale gegevens rond de woning en meer. Door je documenten de digitaliseren helpt de Renovatieplanner voldoen aan de wet kwaliteitsborging.

...

"De app is een verrijking van ons werk"

Linda ter Maat - Lenferink

“Wij willen beter met bewoners communiceren en volgens mij hebben wij daar een app voor nodig. Kan jij deze voor mij ontwikkelen?” Deze vraag van directeur Alfred Lenferink van Lenferink Vastgoedonderhoud uit Zwolle vormde enkele jaren geleden de start van het Renovatieplannerplatform en alle apps die hieraan gekoppeld zijn. Bewonersconsulent Linda ter Maat van Lenferink ervaart dagelijks de voordelen van de Bewonersapp bij renovatietrajecten.

  • Wie kan er mee werken?

    Formulieren in de Renovatieplanner kun je invullen in de app of via een handige URL. Met de app kun je offline formulieren invullen, je onderaannmers en opdrachtgevers uitnodigen en direct taken toewijzen. Daarnaast kun je formulieren ook beschikbaar maken in een URL. Hierdoor stuur je eenvoudig een link, hangt een QR code in de bouwkeet of maakt een brief/mail met daarin toegang tot het formulier! Flexibiliteit staat voorop.

  • Automatische dossiers

    De Renovatieplanner bewaart je documenten in onze database waardoor je naast standaard output ook meerdere documenten kunt combineren in een output. Standaarddocumenten worden automatisch in de cloud bewaart en in onze database. Daarnaast kun je ze automatisch naar ieder gewenst mail adres laten verzenden. Handig dat getekende document direct bij de bewoner in het Postvak In.

  • Supertools voor iedereen

    De combinatie van onze technieken maar ook de ontwikkelingen die we met onze partners uit de markt hebben gedaan zorgen voor veel flexibiliteit. Zo richt je je opnames opdrachtgever specifiek in en reflecteerd het systeem dit automatisch ook in je output. Met diepgaande tools om documenten te beheren en distribueren in je organisatie staat flexibiliteit voorop.

Meer over bewonerscommunicatie

Workflows

Met digitale formulieren in de Renovatieplanner versnel en waarborg je je processen. We vertellen je graag meer over de concrete toepassingen van one formulieren.

Werkplekinspectie

Hier tekst over de wpi.

Meer over Werkplekinspecties
Warme opnames

Opnames tekst toelichting.

Meer over warme opnames
Technische opname

tekst over schadeformulier.

Meer over technische opnames
Kwaliteitsborging

tekst over kwaliteitsborging met de renovatieplanner

Meer over kwaliteitsborging
Opname BKT

tekst over opname bkt met de renovatieplanner

Meer over BKT opnemes
Opleveren

tekst over opleveren met de renovatieplanner

Meer over opleveren
Weerkaarten

tekst over weerkaarten

Meer over weerkaarten
Flora en Fauna

tekst over verslaglegging flora en fauna

Meer over flora en fauna
Uitgifte

tekst over uitgifte materialen vastleggen met de renovatieplanner

Meer over uitgiftedocumenten
Schade formulier

tekst over schadeformulier.

Meer over schadeafhandelingen

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over de formulieren?

Formulieren maak je in een bibliotheek. Daarna importeer je de formulieren die je nodig hebt in je project. Dit kan zelfs automatisch door je formulier te labelen en je project met dezelfde labels aan te maken. In je project maakt je je formulier eenvoudig specifiek indien nodig.

Onze ervaring leert dat iedere klant en opdrachtgever net anders is. Voor veelgebruikte documenten zijn standaardversies beschikbaar maar we helpen ook graag met het specifiek maken van documenten die voor jouw organisatie het best werken.
De Renovatieplanner biedt traingen en projectondersteuning via digitale overleggen maar ook door trainingen op locatie. We denken altijd graag mee met maatwerktoepassingen voor uw proces.
We slaan de data op in een beveiligde database in Nederland.
In onze applicatie kun je direct uit de database een PDF of excel genereren. Indien gewenst kunnen we PDF rapportages ook direct in de cloud beschikbaar maken. Daarnaast hebben we een speciale externe api ontwikkeld waarmee je data rechtstreeks uit onze database kunt ophalen. Deze toepassing is zonder meerpijs toegankelijk omdat we vinden dat data van JOU is. Voor meer informatie voor developers neem je contact op met sales.